GODMORGON!!!!

Ursäkta mig att det inte blev något inlägg igår men jag somnade framför tv var så himla trött har inte sovit så mycket under denna vecka när svärfar varit så dålig igår när vi var hos honom var han lite piggare men vi vet att slutet är nära och dom kan få sin pigga stunder. Igår blev det ingen träning jag var så trött och Mikael var trött han också men idag ska tränas och sen ska vi på kalas. Johan fyller år imorgon så vi ska dit idag och fira honom ska lägga ut så ni får se vad han får för saker men det gör jag senare. Sen imorse fick jag ett mms ifrån ett par vänner vi har dom skulle ha fått barn den 20/2 igår kväll hade den lille kommit gud så söta dom är kul att man fick en bild på den lille nu ska här köpas lite smått  det tycker jag är så kul att kolla på så får man barnbarn ja då vet jag vad jag gör på mina lediga dagar får hoppas jag inte får så mycket ledig dagar då. Nej dax att packa väskan ha ni en bra dag det ska jag ha ialla fall. Kram Susanne


Kommentarer
Postat av: annica

God morgon!

Ja vi ses ju snart=)

Kram

2009-02-28 @ 07:46:05
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: bjorne

Barnbarn är det bästa med hela mitt liv för tillfället,allt kretsar kring henne när jag är ledig,så har jag tur att dom bor här i Kil så det är nära väg,och ingen stör sig på när vi kommer,får komma hur mycket vi vill så är hon ofta här hos oss,Ha en bra dag.

2009-02-28 @ 09:38:47
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: Ulla

Ibland är teknik bra. Jag hade en kompis som fick barn i höstas och två timmar efter förlossningen fick jag ett mess där jag fick se den lille. Så var det INTE när sonen föddes för snart 18 år sen.

2009-02-28 @ 09:56:15
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Maria

God morgon :-)



Hoppas ni får en fin dag med födelsedags firande !

Kram kram

2009-02-28 @ 10:16:32
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: naddi

Tråkigt det där med din svärfar :/

& Så duktig du är!

kram

2009-02-28 @ 14:40:58
URL: http://naaddi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0