Orken!!!!

Känns inte alls roligt längre har tappat orken, men försöker härda ut. Magen är inte den bästa nu, morgonen är den värsta tiden på dygnet. Man får springa på toan börjar tidigt på morgonen sen håller det på ett tag in på förmiddagen, men tänker härda ut tills jag ska till sjukhuset den 1mars. För åker man upp akut så får man säkert en helt annan läkare och det vill jag inte ha.

Men nu är klädkammarn tömd det är så himla skönt ska nu sätta oss ner och titta på vilka firmor vi vill ha hit,  för att göra om klädkammarn till en toalett.





Så ser den blivande toan ut nu, kommer att ta bilder när det påbörjas med toan så ni får följa det. Men än så tar det ett tag till innan det kommer några hantverkare hit. Blir ingen stor toalett med allt bra att ha en extra, när det är klar blir det att ta badrummet som också ska renoveras. Det kommer nog att ta lite längre tid att renovera för där har vi tänkt att även ta ner en vägg, men det tar vi senare för blir det den lilla toan.

Idag kommer Sandra, Anders, Annica, Johan, Ludvig, Mamma och Pappa hit för att fira Mikael. Så har lite att göra idag, håller på att städar fattar inte vad allt damm kommer ifrån.

Imorgon är det Måndag då är vi ledig, ska då först till gymmet och sen blir det ikea för att inhandla lite mer till garderoberna fattas 2 hyllor och några lådor som vi ska ställa över skåpen.

Nej här kan jag inte sitta här så mycket att göra. Ni får ha en bra Söndag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0