Godmorgon!!!!

Ja nu har vi åter Måndag igen fattar bara inte var helgerna tar vägen.

Ilördag så åkte vi som vanligt till gymmet, men det kom ingen personal så vi kom inte in. Så vad gör man träna eller inte jo vi tog oss in till stan och tog det gymmet istället.

Åkte sen till vår väns lägenhet som gick bort för en tid sen, hennes syster är där och ska nu röja ut alla saker fårn lägenheten. Det är mycket jobb för henne hon är ju 83år så ingen ungdom heller. Det är väldigt svårt att plocka saker, men vvi tog några minnes saker från henne. Vi ska hjälpa henne med städningen sen när det blir dax och behöver hon annan hjälp så har vi sagt att hon får säga till.

Inom kort nu så vill hon att vi även är med på nersäkning av urnan, det har vi varit med om en gång det är väldigt fint men alla känslor återkommer.

Idag så har vi lite sommar avslutning för barn och vuxna och väderet ser inte så ljust ut nu iallfalll får hoppas på att det spricker upp.

Igår fick vi besök av Annica, Johan och Ludvig. Vi åt lite mat och fikade, klippte även Johans hår det går jätte fort bara att ta maskinen och köra på.

Ni får ha en bra dag alla mina vänner!!!!



Mitt älskade barnbarn.

Kommentarer
Postat av: soffie

hihi va goo bild på ditt fina barnbarn!

va knepigt att de ej va nån personal på gymmet de kanske va sjuka tur ni fick er träningsstund på det andra gymmet istället,

kram

2011-05-24 @ 19:15:09
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0