Skönt!!!

Fick veta idag att snickararna och målaren blir nog klara i början på nästa vecka tycker jag ska bli skönt. Men vad snyggt det blir och mycket ljusare lägger ut bilder någon gång nästa vecka så får ni se. Med dagbarnen har det gått riktigt och det är ju skönt. Visst har det blivet lite kallt inne med som tur är så värms det upp ganska så fort med vår värmepump.

Imorgon är jag ledig det ska bli skönt fast det har varit en toppen vecka för mig ändå. Så morgondagen så ska vi till gymmet på morgonen sen blir det att fixa en svensk manual till luftvärmepumpen. Tar nog sen det lugnt under resten av dagen.

På lördag jobbar maken igen tyvärr så hade han ledigt torsd och fred men hade ju var roligare om han varit ledig helgen, men det är somdet är.

Men lördagen så ska jag ha lite julkaffe för mina föräldrar det blir inte hemma hos mig i år utan på lekstuga, hemma är det allt för rörigt och slipdam finns det över allt ska försöka röja lite i helgen. 

Får även lite besök i helgen av barnbarnet, han har blivet förkyld annars hade han kommit i veckan men dumt att smitta ner dom andra barnen.

 

Kommentarer
Postat av: annica

Det blir väl lite sådär med sövningen i hans säng.. Nån mer gång har han somnat i sin, men sen har det blivit vagnen han sovit i oxå då Johan varit ute med honom.

Skönt för er att det snart är färdigt :)

Kram

2011-12-08 @ 18:39:13
URL: http://hostbebebis.blogg.se/
Postat av: Ingrid

Ja som ni har det i 2-3 veckor så har vi det året runt :) Ständigt dammigt och smutsigt, hantverkare hit o dit! Jag är riktigt trött på det nu, det blir bara mer och mer problem och det kostar massor. Bra av Anders o Sandra att köpa nytt :DDu måste visa bilder när det är klart!!

2011-12-08 @ 19:42:42
URL: http://rotthus.blogg.se/
Postat av: maria

Vad spännande att få se bilder på det renoverade :)Må så gott !

Kram

2011-12-08 @ 19:49:36
URL: http://www.forsnetblogg.se/Maria
Postat av: Anonym

härligt att det snart är färdigt.å tur att det inte är svinkallt ute så det räcker att värma upp med värmepump, kramen å va roligt att få hem ditt barnbarn:)

2011-12-08 @ 21:08:29
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Camilla

Låter som du kommer att få en bra helg. Själv ska jag jobba :(

Kram på dig!

2011-12-09 @ 08:08:10
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Barnens Hjältar

Ingen särskilt diet, jag räknar kalorier bara. Eftersom jag inte gillar att motionera drar jag ner på maten istället. Inte svältkost dock, bara skippar det lilla extra. En ostskiva hit, en macka dit du vet

2011-12-09 @ 09:14:15
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: tess

LÄget hos mig har jag just fått ner i ett nytt inlägg så gå in å läs...Ja boktips e alltid bra. Har massa böcker nu som ska läsas... ler.

2011-12-10 @ 09:15:12
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: annica

Vi slog två flugor i en smäll och tog promenad till stan, så blev ju då både promenad och julklappsshopping :)

2011-12-11 @ 15:52:49
URL: http://hostbebebis.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0