Barnvakt!!!

Söndag till Måndag var jag barnvakt åt Ludvig både Annica och Johan jobbade. Ludvig kom till oss på söndagen strax innan det var dax för mat. Han åt med ganska god aptit maten jag serverad var stuvad potatis, köttbullar och broccolli det tycket han var gott.

Efteråt blev det mycket lek och bus framför allt i soffan det är jätte rolig att springa i.Morfar hade fullt jobb att jaga Ludvig i soffa.Undrar vad han tänker hitta på för bus här???? Det bara lyser i hans ögon.

På Måndagen skulle fotografen komma så jag var tvungen att gå ner till jobbet för att vara men på gruppfotot. Hade tänkt jag kunde ta kort på Ludvig också men han var ledsen där så gick inte så bra mycket nytt nya ansikten för honom. Men var roligt att han kände igen mina dagbarn dom skrattade han åt, men fotografen var farlig. Men väl hemma så fick han syn på våran snickar då skrattade han glatt. Ludvig gick 3 steg och sen ramlade han och slog i bordet stackarn men han var glad ändå.

Våra fönster är nu på plats och förnsterbläcken är på satta så nu är det bara snickerierna som ska på plats på utsidan. Imorgon Onsdag kommer målarn hit hoppas bara han hinner måla klart innan jul.


Kommentarer
Postat av: soffie

härligt att ha din lilla gosLudvig hos dej va mysiga kort på han ,kramen

2011-12-06 @ 17:04:54
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Camilla

Klart att det ska bli klart innan jul.

Vad julfint du ska få.

Kram på dig!

2011-12-07 @ 08:25:29
URL: http://cammo69.blogspot.com
Postat av: Barnens Hjältar

Han är så söt :-)

Hoppas du haft en bra vecka hittills :-)

2011-12-07 @ 14:48:05
URL: http://barnenshjaltar.blogg.se/
Postat av: Madde

goa små tänder pojken har!

2012-01-11 @ 18:26:25
URL: http://feelgoodlookcool.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0