Trött!!!!

Dax för lite uppdatering är väldigt dålig på det. Men jag är så himla trött efter jag slutat jobba så orkar inte med att sitta vid dator så mycket hoppas snart få bli lite piggare jag brukar inte var så här trött.

Imorse så hade vi fått snö igen det var ju inte det jag ville ha, dom hade ju tagit bort en massa snö på våran väg och så kommer det mer. Solen kom upp men försvann ganska snabbt igen.


Dagbarnen och jag gick ut för att träffa dom andra barnen och kollegor vi hittade ett ställe där inte snövallarna var stenhårda dom gjorde faktiskt en snögubbe idag.

Imorgon är som vanligt att gå på sagostund hoppas bara det inte kommer mer snö under natten för då orkar jag inte gå iväg, vagnen är tung att dra i snö och jag har så jätte ont i min tennisarmbåge jag tror aldrig jag blir bra i min arm. Jag går ju på akupunktur men det hjälper inte men dom säger att man måste gå ca 8ggr innan man kan märka resultat och jag har varit 5 ggr ska dit på fredag igen.

Igår så hade jag mina föräldrar här och dom hade med sig en gammal klasskamrats föräldrar det var inte igår jag träffade dom. Min klasskamrat har jag kontakt men på face book hon tycker mina föräldrar är guld värda eftersom dom ställer upp på hennes föräldrar.

Ja nu har vi snart påsken här vi ska äta påsklunch med alla dagbarn sen har vi planerat Victorias bröllop vi tänkte vi skulle äta lite go mat då och barnen får klä sig lite fina och sen har vi bjudit in våran chef.

Nej nu ska jag ta och tömma torktummlaren och sen fixa något att äta magen kurrar, tror det får bli lite varma mackor det är ju alltid gott. Ha det bra Kram


Kommentarer
Postat av: annsan_s

Morrn på dig! Jag är oxå trött som vanligt! Här toksnöar det nu. Ha det bäst..Kramen

2010-03-18 @ 10:14:57
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: SOFFIE SKUTTAR IN

usch för mer snö här har vi haft9+ idag men det har varit mulet och fult hela dagen,

ha en goo kväll

2010-03-18 @ 19:05:20
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Margit

Hej Susanne!

Ni ser ut att ha haft enmycket trevlig dag! Kul o roligt att få träffa GODA VÄNNER!!

Och vilket planerande, för barnen, påskmat, Vikorias bröllop....

Varit på viktväktarna. Bra - 4 hg...men jag får inte misströsta...

Önskar dig en GOD NATT!!!

Kram!!

2010-03-18 @ 22:04:37
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Thalina

Här skiner solen och det mesta av snön håller på att försvinna och idag är det vårdagjämning.Kram Thalina

2010-03-20 @ 10:13:13
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Annica

Det är sant...Men det finns ju oxå ngt som heter; behandla andra som du själv vill bli behandlad.. Sen att våra grannar skiter i allt..det är ju lite synd..

Ses imörrn=)

Kramis

2010-03-20 @ 11:05:05
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: tess

Ja de har gått bra med rotfyllningen... de va bara efter som de va lite jobbigt... men sånt hör väl till antar jag... huga.



Har du varit iväg med hostan? de kan ju sitta i väldigt länge och det är ju grymt tufft... Har man astma kan de säkert bli än värre. Hoppas de ger sig snart...



Ha en trevlig lördag. //tess

2010-03-20 @ 14:12:11
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Annica

Jag vet, det är tur det "bara" är ni som kommer...Det som blivit gjort är gjort å det andra skiter jag i:) Är så fruktansvärt seg så jag funderar på att lägga huvet på kudden och vila ögonen ett tag..

Kram

2010-03-20 @ 17:26:25
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: tess

Hoppas du ahr en bra söndag.. //tess

2010-03-21 @ 13:18:45
URL: http://tess701.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0