Lite mildare!!!

Hej på er!!! Var några dagar sen jag skrev men det händer inte så mycket just nu. Nu kan man iallafall ta och gå några promenade eftersom det blivet lite mildare då klarar jag det med min astma.

Igår var det träning som gällde och sen blev det en ny bil, ja vi beställde en  ny bil får hämta den i början på maj så det är ett tag till men det är bättre att vänta så det blir lite bättre väder för ta ut en ny bil i detta väder känns inte roligt.

Sen ska jag ringa och boka resan till Spanien har bara förbokat men vi är säkra på att vi vill åka på den är resan och Mikael och jag har fått ledigt så det känns skönt.

Jag hoppas bara nu inte det är några problem med Mikaels hals han har ju gått så länge ca ett halv år men ont i halsen jag har tjatat länge på honom att han ska söka läkare men vad får jag för svar då måste jag ju ta ledigt från jobbet säger han, men nu har jag bokat en tid till honom och det blir den 17/2 han ska dit så nu får man avakta och se vad som händer där hoppas bara inte på något dåligt besked.

Nu på morgoen så var vi ute och försökte göra en större uppfart och har faktiskt lyckats med det Mikael tog det mesta och det var tur för ont i ryggen fick jag och armen sprängvärker det i men ska till arbetsterapeften i morgon får se om det blir akupunktur för inte har jag blivet bättre.

Sen är det dax att ringa mag och tarmkliniken har inte hört något från dom och det börjar väl bli dax för en ny omgång med remicaden har inte tagit den sen före ju, jag vill ju inte bli sämre igen nu när magen entligen blivet så bra.

Nej nu börjar det bli dax för lite mat här i vårt hem det får bli köttfärssås och pasta. Ha en bra söndag Kram på er alla min goa vänner.




Kommentarer
Postat av: Anki

Åh vad roligt med en ny bil! Vad blev det för märke? Spanien det hade inte varit fel jag var i Marbella för ca 15 år sedan, det var min första utlands resa. Varför är karlar så envetna?

2010-02-07 @ 18:49:52
URL: http://anci62.blogg.se/
Postat av: annsan_s

Godkväll! Visst är barn underbara! Du får gärna ta bilderna! Ha en fin kväll! Kramiz

2010-02-07 @ 22:25:35
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: tess

Ja behöver oxå röra mig mera.... jag måste... men jag behöver hitta ett sätt som verkligen är något jag orkar hålla fast vid. Jag vill ha en crosstrainer.



//Tess

2010-02-08 @ 13:10:32
URL: http://tess701.blogg.se/
Postat av: Ulla

Vad kul med en ny bil! Mannen här har tjänstebil så vi har tur och får byta bil vartannat år och jag tycker det är lika roligt varje gång och jag tycker att nya bilar luktar sååå gott. Och Spanienresa på det...härligt!

2010-02-08 @ 18:19:20
URL: http://ulla67.blogg.se/
Postat av: Annica

Ja nu vet du ju hur det blev med lägenheten...Vi kollar vidare..är ju ingen panik om man säger så=)

Kram

2010-02-08 @ 19:08:42
URL: http://annica123.blogg.se/
Postat av: Ulrika

Hej fina vän!

Så roligt med ny bil. Vi käpte också en ny för inte så länge sedan. Eller ja, några år är den så helt ny är den inte. :)

Så roligt att ha en resa att se fram emot.

Konstigt att det är så hopplöst att få männen till doktorn... Bra att du ordnat tid till honom iaf.

stora kramar.

2010-02-09 @ 18:51:20
URL: http://mittmirakel.blogg.se/
Postat av: margit

Va trevligt med NY BIL!! DÅ får jag GRATULERA!!!

Kramen min vän!

2010-02-09 @ 20:30:54
URL: http://margitholm.blogg.se/
Postat av: Thalina

Så roligt med en ny bil att se fram mot och Spanienresan kan du verkligen behöva. Kram Thalina

2010-02-10 @ 17:42:46
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: Sandra

Hej!Nee om ja nu mot all förmodan skulle få d här ´jobbet skulle ja ALDRIG säga upp mig från veolia, sätter d jobbet lååångt framför bageriet..

Men som sagt tror ändå inte han vill ha mig där å ja e typ glad så länge ja slipper se honom..dock e d tråikgt att ja inte fick va i butiken å d men men..Ha d så bra så ses vi på lördag, anders kommer föresten bara jobba natten mellan fredag t lördag så han kanske oxå tränar å dessutom kommer han garanterat me på söndag :)Kraaam

2010-02-10 @ 19:26:26
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: soffie

nu vill jag ha vååååår,

kram

2010-02-11 @ 21:36:51
URL: http://soffie69.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0