Aj Aj!!!

Torsdag kväll en dag till härligt sen ledigt i 4 dagar.

Har så himla ont i mitt ringfinger pratade men min läkarfamilj måste söka vårcentralen sa dom för pencillin är ett måste.Fingret är rött svulltet och en massa västka och var i det.

 

Så här ser mitt finger ut.

Imorgon så är det dax att jobba på lokalen vi har inte så mycket barn så dt blir nog att sluta tidigare det känns skönt och jag ska ju till vårdcentralen med fingret och sen är det lite akupuntur för min  tennisarmbåge hoppas bara det hjälper är helt enkelt invalid på högra sidan.

Här ha det  börjat snöa för några timmar sen ingte alls kul vill ju inte ha mer snö, vi har ju tänkt åka till Falköping på lördag men blir det snö så är vi hemma.

Nej nu ska jag ta en sväng ner till affären för att inhandla morgondagens mat det ska bli köttfärssoppa och smörgås. Men ha en jätte bra kväll. Kram på er!!!!



Kommentarer
Postat av: Sandra

Men guuud människa, om d ser ut sådär så e d ju klart att du måste gå t läkarn..Åhh att du aldrig lyssar, ja sa ju att du skulle gått i tisdags..suck;)

Hoppas d blir bra snart bara för d där måste göra ONT! Kram

2010-02-25 @ 18:25:15
URL: http://tjooffs.blogg.se/
Postat av: annsan_s

Godkväll! Visst är det bra med tips, jag har ett nytt recept i bloggen! Här har det inte snöat på 2 veckor minst! Vad otäckt ditt finger ser ut, hoppas du blir bra snart.Ha en bra kväll. Kram

2010-02-25 @ 19:52:57
URL: http://annlouises.webblogg.se/
Postat av: soffie

men ajjj va ont hoppas du får det omskött nu,

kram

2010-02-25 @ 21:42:51
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Thalina

Nu måste du till doktorn för det där såg inte alls bra ut.I dag har vi plusgrader men tror att det ska komma snö.Var rädd om dig på vägarna. Kram Thalina

2010-02-26 @ 10:00:29
URL: http://thalina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0