Trött!!!

Godkväll!!!! jag är jätte trött blir nog sängen tidigt i kväll. Idag fick jag sluta redan kl 16 det kändes jätte skönt och jag har nu tagit en lite mysstund framför tv det behövde jag kände att annars orkar jag nog inte med kvällen. Vad har ni styrt med under dagen? Själv har jag ju jobbat några timmar varit med barnen de fick leka lite för pulka är inget att tänka på är glas halt men dom hade roligt ändå, hade bara hand om 3 barn idag kan man tänka sig vi skulle haft 13 bran från grunden och så blir det bara 3 kvar många har insjuknat denna vecka och en del tagit ut ledigt. Imorgon bitte ja då ska jag till gymmet det längtar jag till har inte varit där på en vecka det blir så så när man jobbar som jag gör. Nej ska läsa lite bloggar får väl se vad som händer sen men ni får ha en bra kväll. God natt Susanne

Kommentarer
Postat av: bjorne

Idag har man jobbat som vanligt,helgen jobbar vi från 9-18 så det blir lite tid att slappa på morgonen om man vill, I morgon kväll går vi nog till casinot,äter gott och tar ett par öl,ha de gott kompis.

2009-02-20 @ 20:12:06
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: ida

godkväll.

kvällsinfo.m ny lungröntgen idag, han har ännu lunginflammation i båda lungor och ingen medicin biter på honom. därför är han som han är.

men de fortsätter med mer prover efterssom febern inte vill ge med sig riktigt. bara feberfri korta stunder för att sen ligga på över 40 igen.

Kram

2009-02-20 @ 20:48:02
URL: http://schander84.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0