Kvällen!!!

JUst det nu är det kväll mörkt och kallt hade ju inte räknat med att det skulle bli kallt igen. Usch vilken hosta jag fått igen men jag har kommit på vad det är astman har blivet sämre får nog börja med mer medicin har ju gått med en långdragen förkylning så inte konstigt att lungorna blir som dom blir. Ja så har man varit på en kanon bra kalas där fick vi så jätte god mat och god fika maten var citron kyckling hon hade kokat kyckling file i citron buljong och persilja vet inte om det var något mer men hoppas på recept sen fikat fick vi bullar sockerkaka, citron kladdkaka och sen blev det budapesttårta allt var så gott Tack Annica och Johan. Hoppas Johan blev nöjd med sin presenter här kommer bilderna jag lovade.



Frysväska och två frysväskor det ligger en mindre i.





Stekpanna det önskade han sig och det skulle vara gjutjärn.





Strumpor blev det är sånt som går åt.





Här var något han inte fick skriva på sin önskelista för Annica men jag köpte det ändå ha ha





Vet inte om nu ser vad det är tulpaner ska det var dom tycker jag vara jätte fina ska själv gå och köpa mig lite tulpaner dom finns ju inte så länge.
Vad ska ske nu då jo jag ska inte missa wild kids tycker barnen är så mysiga. Sen blir det väl melodifestival igen det är det varje lördag ett tag fram över ska väl inte somna i kväll igen jag är ju lite piggare iallafall. Imorgon ska vi ner till svärfar igen hoppas bara han inte blivet sämre man vet aldrig hur läget är ena dagen är han bättre nästa dag sämre men nu har ha varit lite bättre i 2 dagar och det känns ju skönt fast han har fruktansvärda smärtor stackarn, liggsår har han också fått tycker så synd om honom att bara få ligga och lida vi får se om vi kan ta honom i rullstolen imorgon och ta en promenad om det inte är för kallt vill säga och att han orkar sitta upp. Nej nu ska jag sluta plåga er ha en bra lördag kväll så hörs vi imorgon. Kram Susanne 

Kommentarer
Postat av: ida

godkväll

allt är bara bra. Jesper börjar komma tillbaka till tillvaron igen. Underbart.

Hoppas allt är bra med er.

Kramar

2009-02-28 @ 19:13:17
URL: http://schander84.blogg.se/
Postat av: Thalina

Jättefina presenter han fick och precis såna presenter gillar jag.Saker man behöver och kan använda är alltid bra.Ha en skön kväll kram Thalina

2009-02-28 @ 19:46:35
URL: http://thalina.blogg.se/
Postat av: bjorne

Fina presenter,har själv varit på mitt barnbarns riktiga kalas idag,var bara lite spontant under veckan men på helgen är alla lediga så det kan bli att alla träffs,hoppas själv jag får slippa det din svärfar går igenom,tänk att bara få dö innan man blir beroende av att få hjälp med det vardagliga livet,ha en bra kväll.

2009-02-28 @ 20:45:20
URL: http://bjornesmagazin.blogg.se/
Postat av: soffie

å vilka bra presenter,

grattis till han å blombuketten så otroligt fin,

go kväll

2009-02-28 @ 21:06:13
URL: http://soffie69.blogg.se/
Postat av: Anneli

Oj ja sådant är jobbigt. Hoppas ni hade en trevlig kväll!

2009-02-28 @ 22:17:14
URL: http://annelili.blogg.se/
Postat av: Anneli

Ja melodifestivalen tittade jag också på. Men jag tyckte inte det var så bra ikväll, vad tyckte du?

2009-02-28 @ 22:56:38
URL: http://annelili.blogg.se/
Postat av: naddi

Låter skönt! Du får ha en fin lördagskväll.

2009-03-01 @ 00:06:55
URL: http://naaddi.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0